Pedicure behandeling

Wil je mooie nagels en geen last meer hebben van pijnlijke klachten, eelt of likdoorns? Dan is onze pedicure behandeling een uitkomst.

Pedicure behandeling € 37,50 – 45 minuten 

Een moment van rust en ontspanning. Gezonde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam. Analyse van de voet, knippen van de nagels, overtollig eelt verwijderen, verwijderen van eventuele likdoorns, ingroeiende of ingegroeide teennagels behandelen, nagelriemen verzorgen, frezen en polijsten van de nagels, eelt locaties polijsten en inmasseren met een verzorgende voetencrème.

Inclusief lakken nagels € 43,00 – 55 min

Inclusief voet/onderbeen massage € 50,00 – 70 minuten

Inclusief voet/onderbeen massage en lakken nagels € 57,00 – 80 minuten

 

 
                 

 

Afspraak maken


Spa pedicure

Wil je genieten van een ontspannende behandeling voor de voeten? Dan is de spa pedicure wat voor jou!

Quick royal spa pedicure € 25,00 – 25 minuten 

Tijdens de Quick royal spa starten we met een ontspannend voetbad, de nagels worden geknipt, de nagelriemen worden verzorgt en sluiten af met een korte massage.

Spa pedicure for Kings € 35,00 – 45 minuten

Tijdens de spa pedicure for Kings starten we met een ontspannend voetbad, de nagels worden geknipt en de nagelriemen worden verzorgt. De voeten worden gereinigd met een voedende scrub om dode huidcellen te verwijderen en ontspannen door middel van een massage.

Spa pedicure for Queens € 41,00 – 55 minuten 

Tijdens de spa pedicure for Queens starten we met een ontspannend voetbad, de nagels worden geknipt en de nagelriemen worden verzorgt. De voeten worden gereinigd met een voedende scrub om dode huidcellen te verwijderen en ontspannen door middel van een massage. Daarna worden de nagels eventueel in de kleur naar wens gelakt met een nagellak of gellak.

Afspraak maken


Manicure behandeling

Door invloeden van buitenaf kunnen de handen en nagelriemen droog en ruw zijn en je nagels in mindere conditie. Met behulp van een manicure behandeling breng je de handen weer in topconditie.

Manicure € 30,00 – 55 minuten 

De nagels worden in een mooie vorm gevijld, de nagelriemen worden behandeld en overtollige velletjes worden verwijdert. Daarna worden de handen intensief gereinigd met een voedende scrub om dode huidcellen te verwijderen op een zachte wijze en ontspannen door middel van een massage. Daarna worden de nagels eventueel in de kleur naar wens gelakt met een nagellak.

Afspraak maken

 

De bronafbeelding bekijken

De bronafbeelding bekijken

Korte manicure behandeling

Heb je geen tijd voor een uitgebreide manicure behandeling maar wil je wel mooi verzorgde handen? Dan hebben wij voor jou de korte manicure behandeling.

Manicure kort € 15,00 – 25 minuten

De nagels worden in een mooie vorm gevijld, de nagelriemen worden behandeld en overtollige velletjes worden verwijdert. Daarna worden de handen met een fijne handverzorging in gemasseerd.

Manicure kort inclusief lakken nagels € 24,00 – 45 minuten

Manicure kort inclusief gellak nagels € 30,00 – 45 minuten

Afspraak maken


Gel nagellak

Wil je mooi verzorgde nagels en nagelriemen en een gel nagellak? Dan hebben wij voor jou de korte manicure behandeling inclusief gel nagellak.

Deze behandeling bestaat uit:

  • nagels vijlen
  • nagelriemen verzorgen
  • een gel nagellak die 14+ dagen blijft zitten op de nagels.

Het merk Go Time Gelpolish is een all-in-one product. Met deze gel nagellak is het gebruik van een base- en topgel verleden tijd.

Afspraak maken

procert-wit-2
provoet
partner-logo01