Een mooie huid, begint met een gezonde huid

Naast de dagelijkse verzorging heeft de huid ook wel eens behoefte aan een optimaliserende kuurbehandeling met hoogwaardige werkstoffen. Hierdoor verbeter je niet alleen de huidconditie, maar zal je versteld staan hoe lang je kunt genieten van een gezonde, stralende huid!

Bij SK Beauty & Lifestyle helpen wij u graag van uw huidproblemen af! Met behulp van IMAGE Skincare, één van de snelst groeiende huidverzorgingsproducten met actieve farmaceutische werkstoffen en huidverzorging van het hoogste niveau bieden wij voor ieder huidprobleem een oplossing.

De filosofie: een mooie huid begint met een gezonde huid.

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid.

Voor ieder huidprobleem een oplossing

IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.

Voor een gezonde huid wordt een reeks zeer effectieve professionele behandelingen ingezet die perfect op specifieke huidcondities zijn afgestemd.

Deze karakteristieke IMAGE-behandelplannen worden aangevuld met producten voor de dagelijkse verzorging thuis om uitstekende resultaten te behalen en te behouden.

Afspraak maken

procert-wit-2
provoet
partner-logo01