Over Ons

Kimberly

Sinds 1 september 2002 ben ik de eigenaresse van SK Beauty & Lifestyle. SK Beauty & Lifestyle is geen doorsnee salon, maar een totaalconcept gericht op beauty en lifestyle. Mijn team en ik combineren passie voor het vak met kennis en ervaring. Wij kunnen je dan ook een groot scala aan behandelingen en producten aanbieden. Onze producten zijn er in diverse prijsklassen, zodat zij voor iedereen toegankelijk zijn en je het effect van de behandeling thuis makkelijk kunt versterken. Omdat zowel onze behandelingen als de producten voor thuis gebruik laagdrempelig zijn hebben wij een vast en trouw klantenbestand opgebouwd.

Naast verzorgende en ontspannende behandelingen kan je bij ons ook terecht met huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken en rimpels. Zelf ben ik nog een aantal uren per week actief in de salon. Dit geeft mij de mogelijkheid mijn team te trainen en te inspireren! Daarnaast zet ik mij nog in als assessor voor praktijk examens “uiterlijke verzorging”. Ons motto “passie voor jouw schoonheid”…………………………. !!

 

Denise 

Mijn naam is Denise Hoogervorst en sinds september 2009 ben ik werkzaam bij SK Beauty & Lifestyle. Hier ben ik tijdens mijn opleiding begonnen als stagiaire en na het behalen van mijn diploma’s (Schoonheidsspecialiste niveau 3, Pedicure en allround schoonheidsspecialiste niveau 4) ben ik sinds een paar jaar fulltime aan het werk als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Tijdens mijn opleiding heb ik mij onder andere gespecialiseerd in acnebehandelingen en shiatsu massage. Ook volg ik regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en producten. In de salon geef ik verschillende behandelingen, waaronder: schoonheidsbehandelingen, pedicurebehandelingen, peelingen en massages. Dat stukje ontspanning overbrengen naar de klant en mensen blij de deur uit laten gaan is wat mijn vak zo leuk maakt!


 

Lisa  

Mijn naam is Lisa. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 en allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Zo ben ik gespecialiseerd in het geven van de shiatsumassage, bindweefselmassage, huidverbeterende massage en acnebehandelingen. Wat mijn vak zo leuk maakt, is het combineren van huidverbetering en ontspanning. In de salon werk ik onder andere met Image Skincare. Het mooie aan dit merk is dat we een behandeling op maat kunnen maken, zodat deze precies op uw huid is samengesteld. Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. Een behandeling met Image Skincare verbetert de diepere huidlagen en biedt zo extra ondersteuning voor een mooie en gezonde huid met een optimale conditie. Regelmatig volgen wij cursussen en trainingen om perfectie, kwaliteit en de juiste kennis mee te geven aan de klant.


 
 
 

Ramona 

Mijn naam is Ramona. Ik ben een gedreven schoonheidsspecialiste. Ik ben werkzaam als allround schoonheidsspecialiste binnen de salon. Mijn specialisaties zijn  Shiatsu , bindweefselmassages, huidverbeterende- en acnebehandelingen. Het behalen van het optimale resultaat uit de behandeling staat voor mij dan ook centraal. Tevens het geven van een passend advies en het creëren van een ontspannen omgeving voor de klant vind ik van groot belang. Ook wil ik mij binnen het bedrijf vooral focussen op het gebruik van de juiste producten, die volledig aansluiten op de wensen en de behoeftes van de klant, om zo het mooiste in de mens naar boven te halen.


Marian

Ik ben Marian van der Maarel, Mij kun je twee dagen per maand tegenkomen bij SK Beauty en Lifestyle. Hoe ben in hier terecht gekomen? Nou heel eenvoudig. Ik kom al ruim 11 jaar bij Kimberly voor een heerlijke gezichtsbehandeling en pedicure. Kimberly vroeg of ik het leuk zou vinden om haar te helpen in de winkel, hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik hou me bezig met de etalage en de winkel. Kom eens binnen en ik help je graag, al is het voor het maken van een afspraak of het uitzoeken van een mooi, leuk of verrassend cadeau, samen komen we er altijd uit.
Ik zou zeggen tot bij SK Beauty en Lifestyle, de koffie/thee staat klaar!

 
 
 

Marjon

Mijn naam is Marjon en ik ben sinds juli 2019 4 dagen per week werkzaam bij SK Beauty & Lifestyle. Na zo goed als altijd op kantoor gewerkt te hebben is mijn wens uitgekomen en is mijn hobby mijn werk geworden! 

Je kunt bij mij terecht om afspraken te maken maar ook om heerlijke huidproducten te kopen of leuke cadeaus. Ook kun je bij mij terecht voor een touch up van je make-up en voor een korte glow behandeling van je gezicht. Om helemaal up te date te blijven volg ik trainingen van onze beautymerken. 

Tot gauw in de allerleukste beautysalon van Delft!

Floor

Mijn naam is Floor en sinds 2019 loop ik 2 dagen per week stage bij SK Beauty & Lifestyle. Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4. Momenteel zit ik in mijn 2de schooljaar en in het 3de schooljaar zal ik mijn specialisaties volgen. Ik heb het erg naar mijn zin hier bij SK Beauty & Lifestyle en vindt het erg leuk om met klanten in contact te komen. Het is dan ook erg leuk om klanten met een blij gezicht de deur uit te zien gaan. Hopelijk tot gauw!