Manicure behandeling

Door invloeden van buitenaf kunnen de handen en nagelriemen droog en ruw zijn en uw nagels in mindere conditie. Met behulp van een manicure behandeling brengt u de handen weer in topconditie. Deze uitgebreide manicure behandeling bestaat uit: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, scrubben van de handen, handmassage, lakken nagels. (50 min.)

Heb je geen tijd voor een uitgebreide manicure behandeling maar wil je wel mooi verzorgde handen? Dan hebben wij voor jou de korte manicure behandeling. Deze korte manicure behandeling bestaat uit: nagels vijlen en nagelriemen verzorgen. (25 min.)

Gel nagellak

Wil je mooi verzorgde nagels en nagelriemen en een gel nagellak? Dan hebben wij voor jou de korte manicure behandeling inclusief gel nagellak. Deze behandeling bestaat uit: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en een gel nagellak die 14+ dagen blijft zitten op de nagels. Het merk Go Time Gelpolish is een all-in-one product. Met deze gel nagellak is het gebruik van een base- en topgel verleden tijd.

Nagelverlenging

Niet iedereen is van nature bekroond met mooie nagels. Gelukkig is daar iets aan te doen. Door middel van Tips kan de natuurlijke nagel verlengt worden. Over de tips word een laagje gel of acryl aangebracht wat voor de stevigheid zorgt. En het leuke is je kan er voor kiezen om de nagels heel mooi natuurlijk te houden maar een ook french manicure, een glitter of gekleurde smile line is mogelijk. Wil je weken mooi gelakte glanzende nagels dan is het zelfs mogelijk om de Gellak op de kunstnagels aan te brengen. Hier zijn ook weer tal van mogelijkheden. Met extra glitters zonder glitters. Glanzend of mat zeg het maar.
De producten waar mee gewerkt wordt zijn van Magnetic en Urban Nails. 

Bekijk alle behandelingen van Kapsalon Art of Beauty