Haar

Wie wil het nou niet, het wow effect als je in de spiegel kijkt? Mooi glanzend haar wat gezond is, lekker in model zit, makkelijk in onderhoud is en wat bij je past. Bij Art Of Beauty staat de wens van de klant voorop. Eerst wordt er geluisterd naar de wens en dan kijken we samen wat er het beste bij u en de behoefte past en maken we daar een behandelplan voor. Met de juiste producten zowel in de salon als voor het thuisgebruik kan je het beste uit uw coupe halen. Dit geldt voor zowel de verzorgingsproducten als voor de stylingsproducten.

De producten waar ik mee werk zijn van ARTEGO. Dit is een italiaans merk en exclusief te verkrijgen in salons. De producten zijn 100% parabeen vrij, 100% dierproefvrij,  bevatten plantaardige ingrediĆ«nten en essentiele olien en zijn geproduceerd op 100% groene energie.

In de salon kan je terecht voor een ruime keuze aan behandelingen oa:
* Knippen
* Kleuren
* Permanent
* Fohnen/ Watergolf
* Opsteken
* Bruidskapsels ( evt ook op locatie)

Wil je informatie over prijzen klik dan op het kopje "afspraak maken" daar vind je alle behandelingen en prijzen. voor alle andere vragen kan je een email sturen naar: artofbeautybyantoinette@gmail.com of bellen naar 015-2159197.