Hallo, mijn naam is Maura en ik ben een huidtherapeute bij Cosmetique-totale. Voor behandelingen met lasers en medische peelings kun je eens in de drie weken bij mij terecht bij SK beauty & lifestyle in Delft. Ik behandel namelijk verschillende indicaties zoals; acne, overbeharing, pigmentvlekken, vaatjes, littekens en huiverbetering.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek kunnen wij samen kijken wat ik voor u kan betekenen! Ik kijk ernaar uit u te mogen ontvangen in mijn spreekuur.

Met vriendelijke groet,

Maura


ELOS

Ingegroeide haren, irritatiebultjes en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! U kunt elk lichaamsdeel op een geheel veilige manier permanent laten ontharen.

Onze Huidtherapeute werkt met de geavanceerde ELOS technologie. De innovatieve ELOS techniek laat de traditionele Laser- en IPL-systemen ver achter zich, door Bipolaire Radiofrequentie, IPL (Intense Pulsed Light) en externe koeling met elkaar te combineren. Elos is de eerste en nog steeds de enige die de twee technieken met elkaar combineert de combinatie van de twee krachtbronnen – licht en stroom – zorgen voor een veiligere, effectievere en efficiëntere manier van definitief ontharen en dus ook geschikt voor blond, grijs en vlassig haar.

Cosmetique Totale (lid van NVH) werkt uitsluitend met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de ELOS. Cosmetique Totale heeft dan ook een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering.

 

Acnetherapie, vergoed door zorgverzekeraars!

Heeft u last van acne of achtergebleven acnelittekens op uw gezicht? En wilt u hier graag snel vanaf? Bij ons in de salon werkt de huidtherapeut van Cosmetique Totale. Zij werkt met de nieuwste medische lasers en peelings om uw acne (littekens) te behandelen.

 

De huidtherapeuten en behandelmethodes van Cosmetique Totale zijn erkend door alle zorgverzekeraars. Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden acne behandelingen door uw zorgverzekeraar vergoed. Ook voor het verwijderen van overbeharing, littekens en pigmentvlekken is vergoeding mogelijk.

GRATIS CONSULT: Bel voor een afspraak of voor meer informatie naar 015-2159197.

Onze Huidtherapeut is weer aanwezig op de volgende dagen:

Maandag 22 Februari
Dinsdag 16 Maart
Maandag 12 April
Maandag 17 Mei
Dinsdag 8 Juni
Maandag 28 Juni
Dinsdag 7 Juli

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar

015-2159197

procert-wit-2
provoet
partner-logo01