Mijn naam is Daniëlle en ik ben werkzaam bij Cosmetique Totale als huidtherapeut. Eens in de 3 weken ben ik aanwezig bij SK Beauty & Lifestyle om diverse laserbehandelingen en medische peelings uit te voeren. Ik behandel onder andere acne, littekens, vaatjes en pigment, maar u kunt ook bij mij terecht voor definitief ontharen.Bent u benieuwd of ik u kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Hierin bekijk ik samen met u wat de beste behandeling is bij uw wens en/of klacht. Ik kijk er naar uit om u te mogen ontvangen!

Daniëlle


ELOS

Ingegroeide haren, irritatiebultjes en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! U kunt elk lichaamsdeel op een geheel veilige manier permanent laten ontharen.

Onze Huidtherapeute werkt met de geavanceerde ELOS technologie. De innovatieve ELOS techniek laat de traditionele Laser- en IPL-systemen ver achter zich, door Bipolaire Radiofrequentie, IPL (Intense Pulsed Light) en externe koeling met elkaar te combineren. Elos is de eerste en nog steeds de enige die de twee technieken met elkaar combineert de combinatie van de twee krachtbronnen – licht en stroom – zorgen voor een veiligere, effectievere en efficiëntere manier van definitief ontharen en dus ook geschikt voor blond, grijs en vlassig haar.

Cosmetique Totale (lid van NVH) werkt uitsluitend met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de ELOS. Cosmetique Totale heeft dan ook een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering.

 

Acnetherapie, vergoed door zorgverzekeraars!

Heeft u last van acne of achtergebleven acnelittekens op uw gezicht? En wilt u hier graag snel vanaf? Bij ons in de salon werkt de huidtherapeut van Cosmetique Totale. Zij werkt met de nieuwste medische lasers en peelings om uw acne (littekens) te behandelen.

 

De huidtherapeuten en behandelmethodes van Cosmetique Totale zijn erkend door alle zorgverzekeraars. Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden acne behandelingen door uw zorgverzekeraar vergoed. Ook voor het verwijderen van overbeharing, littekens en pigmentvlekken is vergoeding mogelijk.

GRATIS CONSULT: Bel voor een afspraak of voor meer informatie naar 015-2159197.

Onze Huidtherapeut is weer aanwezig op de volgende dagen:

Dinsdag 18 augustus

Maandag 7 september

Dinsdag 29 september

Maandag 19 oktober

Dinsdag 10 november

Maandag 30 november

Dinsdag 22 december

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar

015-2159197

procert-wit-2
provoet
partner-logo01