Onze Huidtherapeut is weer aanwezig op de volgende dagen:

Maandag 7 oktober

Maandag 18 november
Maandag 30 december
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 015-2159197


HUIDTHERAPEUT

Mijn naam is Daniëlle en ik ben werkzaam bij Cosmetique Totale als huidtherapeut. Eens in de 6 weken ben ik aanwezig bij SK Beauty & Lifestyle om diverse laserbehandelingen en medische peelings uit te voeren. Ik behandel onder andere acne, littekens, vaatjes en pigment, maar u kunt ook bij mij terecht voor definitief ontharen.

Bent u benieuwd of ik u kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Hierin bekijk ik samen met u wat de beste behandeling is bij uw wens en/of klacht. Ik kijk er naar uit om u te mogen ontvangen!

Daniëlle

 

Ingegroeide haren, irritatiebultjes en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! U kunt elk lichaamsdeel op een geheel veilige manier permanent laten ontharen.

Onze Huidtherapeute werkt met de geavanceerde ELOS technologie. De innovatieve ELOS techniek laat de traditionele Laser- en IPL-systemen ver achter zich, door Bipolaire Radiofrequentie, IPL (Intense Pulsed Light) en externe koeling met elkaar te combineren. Elos is de eerste en nog steeds de enige die de twee technieken met elkaar combineert de combinatie van de twee krachtbronnen - licht en stroom - zorgen voor een veiligere, effectievere en efficiëntere manier van definitief ontharen en dus ook geschikt voor blond, grijs en vlassig haar.

Cosmetique Totale (lid van NVH) werkt uitsluitend met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de ELOS. Cosmetique Totale heeft dan ook een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering.