SK Beauty & Lifestyle biedt resultaatgerichte en persoonlijke gezichtsbehandelingen.

Dit is van belang, want elk huidtype en elke huidaandoening vraagt om een specifieke aanpak.

Al onze verzorgingsproducten zoals make-up, gezicht- en lichaamsverzorging zijn dierproefvrij.

DR. BELTER

Met de producten van DR. BELTER kunnen zelfs de meest gevoelige en uitdagende huid-condities met succes worden behandeld.

Clean-up facial € 45,5045 minuten 

Tijdens de clean-up facial word je gezicht en decolleté gereinigd met reiniging die matcht met je huid, vervolgens met een peeling gaan we de diepte in van je huid. (De peeling zorgt voor een fijnere-, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, minder fijne rimpeltjes) en worden alle oneffenheden verwijdert, denk aan comedonen en evt. milia. Daarna krijg je een ontspannende klassieke massage voor je decolleté, nek en schouders. Als verwenmomentje krijg je een masker die tevens weer matcht met je huid, voor extra voeding en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van de gehele dag.

SK Beauty facial € 66,5075 minuten

Tijdens de SK Beauty facial word je gezicht en decolleté gereinigd met reiniging die matcht met je huid, vervolgens gaan we de wenkbrauwen epileren of harsen. Met een peeling gaan we de diepte in van je huid. (De peeling zorgt voor een fijnere-, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, minder fijne rimpeltjes) en worden alle oneffenheden verwijdert, denk aan comedonen en evt. milia. Daarna krijg je een ontspannende uitgebreide massage voor je gezicht, decolleté, nek en schouders. Als verwenmomentje krijg je een masker die tevens weer matcht met je huid, voor extra voeding en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van de gehele dag.

Afspraak maken

Pixi

Pixi glow treatment € 45,50 – 45 minuten 

De pixi glow treatment geeft je huid een echte energie boost, zodat je huid weer mooi straalt. Je gezicht en decolleté worden gereinigd, zonder essentiële voedingsstoffen en vocht aan de huid te onttrekken. Vervolgens wordt er een peeling aangebracht, deze onthult een zachte, gladde huid met een gezonde glans. Daarna krijg je een ontspannende klassieke massage voor de nek, schouders en het gezicht. Om je huid mooi te laten stralen brengen wij een heerlijk masker aan die de huid weer tot leven brengt en versterkt en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van de gehele dag.

Voor een extra glow boost € 4,50 extra: Glow glycolic boost sheet mask, dit sheet mask bevat een hoog concentratie plantaardige extracten die de huid verhelderen en de huidconditie verbeteren èn glycolzuur die de huid op een zachte wijze exfolieert en een gezonde glow geeft.

Pixi cleansing treatment € 45,50 – 45 minuten 

De pixi cleansing treatment brengt je huid weer in balans en wordt intensief gereinigd. Je gezicht en decolleté worden gereinigd, terwijl het product de diepe huidlagen reinigt, exfolieert en revitaliseert de reiniger op zachte wijze. Vervolgens wordt er een dieptereiniging uitgevoerd met de glansversterkende enzymenpeeling. De natuurlijke fruitenzymen verwijderen de dode huidcellen, melkzuren exfoliëren, cellulose peelt en suikerextract polijst, waardoor er een heldere huid tevoorschijn komt. Na een ontspannend warm kompres, worden alle oneffenheden verwijdert, denk aan comedonen en evt. milia. Als afsluiting van de behandeling een fijn masker om je huid vervolgens van nature te kalmeren en te voeden en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van de gehele dag.

Pixi anti aging treatment € 50,00 – 60 minuten 

De pixi anti aging treatment verzorgt en verbeterd de huidstructuur. Je gezicht en decolleté worden gereinigd, de reiniger is rijk aan antioxidanten met hydraterende ceramiden, die de textuur van de huid verstevigt, verfijnt, vocht doet binden en onzuiverheden doet verdwijnen. Vervolgens met een peeling gaan we de diepte in van uw huid (de peeling zorgt voor een fijnere-, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, minder fijne rimpeltjes) en een diepte reiniging. Daarna worden alle oneffenheden verwijdert, denk aan comedonen en evt. milia. Ook krijg je een uitgebreide massage voor de decolleté, nek, schouders en gezicht. Als verwenmomentje een masker die aanmaak van collageen stimuleert en de elasticiteit van de huid herstelt en als afsluiting een dagverzorging voor bescherming van de gehele dag.

Afspraak maken

A/N/G

Detox hydra glow intensive treatment € 79,00 – 45 minuten

Iedere dag wordt je huid blootgesteld aan interne en externe stressfactoren die je huid kunnen uitdrogen en haar beschermende barrière kunnen beschadigen.
Tijdens de Detox Hydra Glow Intensive Treatment wordt zowel je gezicht, hals als decolleté gemasseerd met een 100% biologisch Algen Complex.
De ontgiftende eigenschappen van het (bruine) Algen Complex zorgen voor zichtbare huidverfijning en een herstelde huidbarrière.
Ook je ogen worden tijdens deze behandeling meegenomen met de Lift Up Eye treatment.  De oogsheets hebben een drievoudige collageen werking van huid-identieke collageenvezels, oplosbare collageen moleculen en collageen peptiden en de activatievloeistof met hyaluronzuur.

Direct & zichtbaar resultaat: je huid is ontgift & onmiddellijk gehydrateerd. Eventuele lijntjes zijn verfijnd en onregelmatigheden duidelijk verminderd.  Je hebt een heldere teint, een mooie glow en een stralende oogopslag. 

SOS Repair pure collagen boost € 95,00 – 60 minuten

De SOS Repair Pure Collagen booster  is vooral geschikt voor de geïrriteerde huid die extra gevoelig aanvoelt en snel last heeft van roodheid (bijvoorbeeld na blootstelling aan de zon).
Tijdens deze behandeling wordt de huid van je gezicht en hals door het SOS Repair Face mask direct gekalmeerd en intens gehydrateerd. De pure collageen face sheet werkt regenererend en herstelt de natuurlijke huidbalans.
Met de Lift Up Serum-Spray wordt deze collageen boost nog meer geïntensiveerd. De collageen essentials van A/N/G Cosmetics bestaan uit huididentiek, drievoudig puur collageen. De unieke producttechnologie van dit collageen wordt medisch toegepast in genezing van ernstige wonden en huidtransplantaties.

Direct & zichtbaar resultaat: je huid is volledig gekalmeerd en intens gehydrateerd. Lijntjes en rimpels lijken verminderd. Je huid is duidelijk minder rood en geïrriteerd. De huid ziet er steviger uit en heeft die mooie natuurlijke glow weer terug.

Lift up cell renewal € 105,00 – 60 minuten

Onder andere huidveroudering zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen afneemt. Je huid verliest vitaliteit en de mogelijkheid om vocht vast te houden. Na verloop van tijd ziet je huid er vaal en droog uit en rimpels worden zichtbaarder.
Tijdens de Lift Up Cell Renewal zorgt het Cell Renewal Mask Pure Collagen ervoor dat het celvernieuwingsproces van je huid gestimuleerd wordt. Dit masker werkt regenererend, verbetert de elasticiteit van je huid en zorgt voor intense hydratatie waardoor rimpels verminderen en je huid er jonger en stralender uitziet.

Direct & zichtbaar resultaat: je huid heeft direct een jongere uitstraling. Je huid voelt gelift en ziet er ook steviger uit. Je ervaart een algehele verbeterde huidconditie met minder diepe lijntjes en rimpels. 

 

Afspraak maken

IMAGE SKINCARE

 

 

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Dit doen we door de unieke combinatie van behandelingen én (thuis)producten. Tijdens onze behandelingen gebruiken wij producten die een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

Image Skincare facial € 65,00 – 60 minuten

Image Skincare facial € 85,00 – 90 minuten

Image Skincare O2 lift € 85,00 – 60 minuten

Tijdens een Facial verwennen wij jouw huid met onze innovatieve producten. We reinigen de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid. Direct zichtbaar resultaat is haalbaar doordat wij de behandelingen afstemmen op jouw huid. Tijdens de Facial maken wij gebruik van krachtige enhancers, zoals: hyaluronzuur, antioxidanten, retinol, stamcellen en vitamince C.

Image Skincare Peelingen € 75,00 – 60 minuten 

Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Elke peeling word aangepast op je huidtypen en je wensen. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de Peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert. Ook onder andere pigmentatie en couperose kunnen worden aangepakt.

Image Skincare oogbehandeling € 25,00 – 20 minuten

Afspraak maken

 

procert-wit-2
provoet
partner-logo01