Onze Cosmetisch art is weer aanwezig op de volgende dagen:

Woensdag 12 februari

Dinsdag 24 maart
Dinsdag 19 mei


Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 015-2159197 of u kunt zelf uw afspraak maken via onze link "Afspraak maken".

Botox

Botox wordt gebruikt om rimpels te vervagen door de spieren te ontspannen. Het resultaat blijft gemiddeld 3-4 maanden zichtbaar.

Botox wordt voornamelijk toegepast voor het behandelen van de fronsrimpel, de kraaienpootjes en de rimpels in het voorhoofd.

Een minder bekende toepassing van Botox, is die bij overmatig transpireren. Door de injecties in bijvoorbeeld de oksel of handpalm komt de zweetproductie voor ongeveer 6 maanden stil te liggen.

Botox kan ook een uitkomst zijn bij hoofdpijn of migraine klachten. Het is een heus wondermiddel.

Botox werkt niet direct maar heeft een inwerktijd die ligt tussen de 2 dagen en 2 weken, dit is per persoon verschillend. Het betekent dat het effect van de injectie pas enkele dagen later zichtbaar zal zijn. Twijfel je nog? Boek dan eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie en een persoonlijk advies bij onze ervaren cosmetisch arts.


COSMETISCH ARTS

Janneke Gilden

Janneke Gilden studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en
behaalde in 2014 haar Artsexamen. Na haar afstuderen was ze vijf jaar werkzaam als arts-onderzoeker psychiatrie in het Erasmus MC. Uiteindelijk besloot ze haar hart te volgen en als cosmetisch arts aan de slag te gaan bij Filler Cottage.


Janneke vindt het belangrijk om cliënten op hun gemak te stellen, zodat zij goed kan achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Daarbij geeft zij graag een volledige uitleg over de behandeling en is zij eerlijk over het te behalen resultaat. Door minimale veranderingen accentueert zij de schoonheid van de client, waarbij een natuurlijke uitstraling gewaarborgd blijft. Zo weet zij zeker dat men vol zelfvertrouwen de kliniek weer verlaat.


Janneke is getrouwd en moeder van twee stoere jongens. Naast haar werk als cosmetisch arts, besteedt zij haar tijd graag aan lange wandelingen in de natuur, het uitproberen van nieuwe recepten en uitstapjes met haar gezin.

BIG-nummer: 89918360701