Permanente make-up

Donderdag 14 februari en woensdag 20 maart is Jacqueline weer aanwezig. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 015-2159197.

Mijn naam is Jacqueline van Gemeren. Sinds 1990 werk ik als Cosmetic Tattoo Artist. Voorafgaand volgde ik een opleiding tot visagiste, aan het internationaal hoog aangeschreven opleidingsinstituut van Mieke Petiet. Hier leerde ik alles over gezichten. Ik was jarenlang examinatrice in het afnemen van examens permanente make-up, bij de ANBOS (Branche organisatie). Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en specialisaties, volg ik jaarlijks Mastertrainingen voor Permanente Make-up. 

Cosmetisch tatoeeren is mijn vak en doe ik gemiddeld 7 uur per dag 4 a 5 dagen per week. Ik ben mobiel, wat inhoud dat ik door Nederland reis, naar diverse klinieken en schoonheidsinstituten. Ik werk volgens de verplichte richtlijnen van de GGD, waardoor u verzekerd kunt zijn van hygiene en de benodigde professionaliteit.

Heeft u geen of weinig wenkbrauw haartjes meer, of bent u niet tevreden met uw huidige vorm, misschien heeft u moeite met het tekenen van gelijke wenkbrauwen of eyeliners. Dan bied permanente make-up een uitkomst voor u.  Mijn specialisatie is het nabootsen van een zo natuurlijk mogelijk effect. Bij Permanent Cosmetics worden alle nieuwe pigmentaties in 2 behandelingen geplaatst. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Hierdoor wordt meer intensiteit gelegd, waarbij het resultaat langduriger en natuurlijker wordt. Dus geen angst voor te donkere strepen, die te diep gezet zijn. Tussen elke behandeling zit een periode van 4 tot 6 weken.