Pedicure - manicure

 

Pedicure behandeling

Wil je mooie nagels en geen last meer hebben van pijnlijke klachten, eelt of likdoorns, dan is onze pedicure behandeling een uitkomst. Naast gediplomeerde pedicures zijn wij ook medisch-pedicure en kunt u als diabetes- of reumapatiĆ«nt de pedicure behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Ook kan je uw pedicure behandeling uitbreiden met een voetmassage of b.v. met lakken van uw teennagelsSpa pedicure 

Wil je genieten van een ontspannende behandeling voor de voeten? Dan is de spa pedicure wat voor jou! 

- Quik Royal spa pedicure: Voetbad, nagels knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen en een korte massage. 
- Spa pedicure for Kings: Voetbad, nagels knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen, scrub en een massage. 
- Spa pedicure for Queens: Voetbad, nagels knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen, scrub, massage en nagels lakken (eventueel gellak). 

 

Manicure behandeling

Door invloeden van buitenaf kunnen de handen en nagelriemen droog en ruw zijn en je nagels in mindere conditie. Met behulp van een manicure behandeling breng je de handen weer in topconditie. Deze uitgebreide manicure behandeling bestaat uit: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, scrubben van de handen, handmassage, lakken nagels. (50 min.)

Heb je geen tijd voor een uitgebreide manicure behandeling maar wil je wel mooi verzorgde handen? Dan hebben wij voor jou de korte manicure behandeling. Deze korte manicure behandeling bestaat uit: nagels vijlen en nagelriemen verzorgen. (25 min.)

 
Bekijk alle behandelingen

Gel nagellak

Wil je mooi verzorgde nagels en nagelriemen en een gel nagellak? Dan hebben wij voor jou de korte manicure behandeling inclusief gel nagellak. Deze behandeling bestaat uit: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en een gel nagellak die 14+ dagen blijft zitten op de nagels. Het merk Go Time Gelpolish is een all-in-one product. Met deze gel nagellak is het gebruik van een base- en topgel verleden tijd.