Pedicure behandelingen

Wil je mooie nagels en geen last meer hebben van pijnlijke klachten, eelt of likdoorns, dan  is een pedicure behandeling uitgevoerd door een van onze gediplomeerde pedicures een uitkomst. De pedicure behandeling kan worden uitbreidt met bv een voet- en onderbeenmassage en of het lakken van de teennagels met gewone nagellak of gellak.

Pedicure behandeling € 37,50: Deze uitgebreide pedicure behandeling bestaat uit knippen van de nagels, eelt en eventueel likdoorns, kloven en ingroeiende nagels verwijderen en verzorgen van de nagelriemen.

Pedicure behandeling incl. lakken van de nagels € 43,00: Deze uitgebreide pedicure behandeling bestaat uit knippen van de nagels, eelt en eventueel likdoorns, kloven en ingroeiende nagels verwijderen, verzorgen van de nagelriemen en lakken van de nagels (gewone nagellak of gellak).

Pedicure behandeling incl. voet- en onderbeenmassage € 50,00: Deze uitgebreide pedicure behandeling bestaat uit knippen van de nagels, eelt en eventueel likdoorns, kloven en ingroeiende nagels verwijderen, verzorgen van de nagelriemen en een voet- en onderbeen massage van 20 minuten. 

Pedicure behandeling incl. voet en onderbeen massage en lakken van de nagels(nagellak of gellak) € 57,00: Deze  uitgebreide pedicure behandeling bestaat uit knippen van de nagels, eelt en eventueel likdoorns, kloven en ingroeiende nagels verwijderen, verzorgen van de nagelriemen en een voet- en onderbeen massage van 20 minuten  en lakken van de nagels (gewone nagellak of gellak).

Voet- en onderbeenmassage €16,00: Een heerlijk ontspannende voet-en onderbeenmassage. Erg aan te raden na een pedicure behandeling.

Spa pedicure behandelingen 

Wil je genieten van een ontspannende behandeling voor de voeten? Dan is de spa pedicure wat voor jou! 

Quik Royal spa pedicure € 25,00: Voetbad, nagels knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen en een verzorgende crème. 
Spa pedicure for Kings € 35,00: Voetbad, nagels knippen en vijlen, eelt verwijderen, nagelriemen verzorgen, scrub en een massage. 
Spa pedicure for Queens € 41,00: Voetbad, nagels knippen en vijlen, eelt verwijderen, nagelriemen verzorgen, scrub, massage en nagels lakken (eventueel gellak).