Gezichtsbehandelingen

Intake € -: Wil je graag weten wat voor huidtype je hebt of wat voor behandeling het beste bij je past? Dan nodigen wij je uit voor een gratis intakegesprek. 

Tijdens dit gesprek:                                                                                                      

-Krijg je en huid- en product advies.              

-Je maakt kennis met onze salon.

-Vertellen wij je welke behandeling goed bij je huid past.            

-Kan je terecht met al jouw vragen.

DR. BELTER FACIALS

Clean up facial € 45,50: Deze reinigende behandeling is een gezichtsbehandeling bestaande uit een oppervlakte reiniging, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, masker, een korte massage van de schouders of het gezicht en een verzorgende crème. 

SK Beauty Facial € 66,50: De huid wordt met deze behandeling in een goede conditie gebracht. Is de huid in een goede conditie, dan is de basis gelegd voor een intensieve behandelingen en kan er worden overgestapt naar een hoger niveau. Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, modelleren van de wenkbrauwen, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, uitgebreide massage, masker en een verzorgende crème.

Miracle Diamond facial € 80,00: Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, modelleren van de wenkbrauwen, Diamond Microdermabrasie, verwijderen onzuiverheden, massage, masker en verzorgende crème. Diamond Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid pijnloos en zonder allergische reacties zichtbaar te verbeteren. De Diamond verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor vernieuwd de huid zichzelf en vertraagd het verouderingsproces. 

Miracle Boost Facial €86,50:
Deze bestaat uit een oppervlakte reiniging, epileren van de wenkbrauwen, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, bindweefsel massage en een verzorgende crème.  De Miracle Boost Facial is een stuk ontspanningen en een stuk "fitness" voor de gelaatsspieren. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid(gelaat) met de bindweefselmasage. Door de gelaatsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken. De huid wordt naast de bindweefselmassage ook in een goede conditie gebracht door middel van de facial.  

Miracle Calm Down Facial € 86,50:
Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, epileren van de wenkbrauwen, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, Shiatsu massage en een verzorgende crème.

Diamond Microdermabrasie (€40,00; bij de Diamond Microdermabrasie wordt gebruik gemaakt van diamanten kopjes om de bovenste dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe cellen en collageen gestimuleerd. De behandeling helpt bij het verfijnen van poriën, fijne lijntjes, littekens, verminderen van pigmentvlekken en het stimuleren van de doorbloeding, collageen en elastine.  

De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, de Diamond Microdermabrasie , masker en een verzorgende crème. Tijdens de behandeling wordt gewerkt met de ultrasound. De ultrasound zorgt ervoor dat de aangebrachte werkstoffen op de huid beter en dieper in de huid worden opgenomen.

Bindweefsel massage €40,00: Door middel van de bindweefsel massage kunnen rimpeltjes, littekens en striae worden behandeld. Deze bindweefsel massage kan alleen in kuurverband worden ondergaan om zo het beste resultaat te kunnen behalen.

Shiatsu massage €40,00: De shiatsu massage wordt gegeven door middel van drukpunten op de hoofdhuid, gelaat, hals, decolleté, schouders, nek en oren. Het is een heerlijke ontspannende massage die ervoor zorgt dat u weer in balans komt en even kunt ontsnappen aan uw drukke bestaan.

 

PIXI FACIALS

Pixi glow treatment €45,50: Deze behandeling bestaande uit een oppervlakte reiniging, peeling/scrub, masker, massage en als afsluiting verzorgende producten.

Pixi cleansing treatment €45,50: Deze behandeling bestaande uit een oppervlakte reiniging, peeling/scrub, onzuiverheden verwijderen, masker en als afsluiting verzorgende producten.

Pixi anti-aging treatment €50,00: Deze behandeling bestaande uit een oppervlakte reiniging, peeling/scrub, onzuiverheden verwijderen, masker, massage en als afsluiting verzorgende producten.

IMAGE SKINCARE PEELINGS & FACIALS

Image Skincare Peelingen €75,00: De Image Skincare peels zijn specifiek aan te passen op de wensen en behoeftes van de huid, Voor elk huidprobleem is er een oplossing. Ga rimpels, oneffenheden, acne, pigmentatie en rosacea tegen. Hydrateert, verzorg en bescherm de huid met de peelings. Wat de huid ook nodig heeft, het kan allemaal met de Image Skincare peels!

Image Skincare facial €85,00: Na een uitgebreide huidanalyse en intake gesprek bepalen wij in overleg met u welke Image gezichtsbehandeling het beste bij jouw wensen en huid past. De Image Skincare facial bestaat uit een reiniging, modelleren wenkbrauwen, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en verzorgende crèmes.

Image Skincare oogbehandeling €25,00: Deze rijke ultra hydraterende behandeling egaliseert de kwetsbare huid rondom de ogen en zorgt voor een egale, stralende huid. Het helpt de zichtbare tekenen van veroudering rond de ogen aanzienlijk verminderen, inclusief zwelling, donkere kringen, rimpels en verslapte huid.