Art of Beauty by Antoinette

Vanaf begin mei 2017 ben ik eigenaresse van Art Of Beauty By Antoinette. Ik ben begonnen bij SK beauty & lifestyle met het zetten van wimperextensions. Dit deed ik in combinatie met mijn werk als kapster bij van Beek kappers in Delft. Na 18 jaar bij van Beek kappers te hebben gewerkt, heb ik op 6 maart 2018 mijn eigen salon geopend.

In de kapsalon zijn zowel dames als heren, van jong tot oud, welkom. Door mijn ervaring en kennis kan ik veel behandelingen aanbieden, zowel op knip,- kleur-, krul- en opsteekgebied. Bruiden zijn ook van harte welkom voor het bruidskapsel, maar ook voor de visagie. In overleg kan ik ook op de grote dag op locatie komen.

De producten waar ik mee werk zijn van het Italiaanse merk Artego. Deze producten zijn 100% parabeen vrij, geproduceerd op 100% groene energie, zijn dierproef vrij en bevatten plantaardige ingrediënten en essentiële oliën.

Naast de behandelingen voor het haar, kan ook terecht voor wimperextensions, kunstnagels, manicure en visagie. In de schoonheidssalon kunt u, bij het team van SK beauty & lifestyle, terecht voor gezichts,-lichaams,- pedicure,- en manicurebehandelingen. Kortom, door de samenwerking met SK beauty & lifestyle kunt u terecht voor een totaal beautypakket…!

Afspraak maken


procert-wit-2
provoet
partner-logo01